Annons
AnnonsWe are all made of stars


Jag minns när vi låg under stjärnorna tillsammans. Det var iskallt den natten men din famn och din utandning mot min panna värmde hela mig. Du pekade mot Vintergatan och berättade om alla år det skulle ta att komma nära den, hur vi människor lever på tok för kort för att någonsin nå dit. Jag minns hur du viskade genom din kyss att du inte vill nå dit för att du redan nått mig.

Annons

Ikväll ser jag ut över en molnklädd himmel som skymmer stjärnorna ovanför. Det är kallt och kallare blir det av att du kysser en annan panna under samma himmel där stjärnorna ikväll har gömt sig för att jag ska glömma dig.

M

20140617-223903.jpg

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM MICHAELA

Michaela Hamilton är krönikör i CHIC och jobbar med PR på mediebyrån Perfect Day samtidigt som hon skriver sin första roman. I hennes blogg kan du läsa korta tankar, långa texter och ta del av hennes förkärlek till bakning, fest och resor. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://michaela.chic.se/my-very-own-moodboards-as-of-right-now/