Annons
AnnonsI know you'll read this


Vad som känns bäst?
Att jag vet att jag är så inbränd i ditt hjärta och att du är så hopplöst medveten om det att du en dag kanske får den ångest du borde över att ha ruinerat vad som hade kunnat vara resten av ditt liv.

Annons

Vad som känns ännu bättre?
Jag vet att du ser mig när du tittar på andra och även fast du applicerar ditt och mitt på henne kommer hon aldrig, aldrig att bli jag.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM MICHAELA

Michaela Hamilton är krönikör i CHIC och jobbar med PR på mediebyrån Perfect Day samtidigt som hon skriver sin första roman. I hennes blogg kan du läsa korta tankar, långa texter och ta del av hennes förkärlek till bakning, fest och resor. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://michaela.chic.se/trains-goodbyes/