Annons
Annonsit is the fear


I hela mitt liv har jag varit rädd.

När jag var yngre lät jag min rädsla begränsa mig. Lät den omsluta mig i ett vakuum som bedövade mina känslor som istället la sig i tjocka lager inombords. Rädslan att vara fel, säga fel, göra fel. Att öppna sig, att bli sårad, att bli bränd sådär så det gör fysiskt ont, strömmar från hjärtat och med den höjda pulsen följer med ut i alla leder, muskler, kotor. Rädslan att lämnas kvar med spillror av det som en gång var.

Annons

 

Efter att ha sagt precis vad jag vill, gjort det jag vill, litat stenhårt på kärlek och blivit bränd riktigt, riktigt ordentligt har jag idag bytt rädsla. Jag är inte längre rädd för vad andra människor ser mig som, för att göra fel eller för att bli lämnad.

Jag är rädd för att missa chansen. Rädd för att inte övervinna mitt tvivel och istället välja mod. Rädd för att behöva sakna något jag aldrig haft istället för att ha lagt mitt hjärta i någon annans med risken att misslyckas.

Ring den där killen. Skriv den där texten. Åk på den där resan. Bli kär, bli fullkomligt förlorad. Annars förlorar du.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM MICHAELA

Michaela Hamilton är krönikör i CHIC och jobbar med PR på mediebyrån Perfect Day samtidigt som hon skriver sin första roman. I hennes blogg kan du läsa korta tankar, långa texter och ta del av hennes förkärlek till bakning, fest och resor. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://michaela.chic.se/yes/