Annons
AnnonsALLA hjärtans dag


Det här är en märklig dag. En högtid om man är kär, men om ditt hjärta inte tillhör någon annans kan det däremot vara en dag då man blir påmind om sin ofta ofrivilliga ensamhet. Då man plötsligt ser par överallt och tvåsamheten står en upp i halsen medan man sträcker sig efter godiset och filten som inte delas med någon annan än ens bittra tankar.

Annons

Istället för att vara miserabel och känna sig ledsen borde man tänka om. Vi har en dag som ordagrant är till för att fira alla hjärtan. Är du verkligen säker på att det inte finns ett enda hjärta därute som du är tacksam för att det bultar? Finns det inte någons livsvikta muskel som är lika livsviktig för dig? Jo. Antagligen.

Så, istället för att begrava dig i mörka känslor kring att ingen håller om dig idag, ring upp din vän som alltid finns där för minsta lilla. Din mamma som älskar dig villkorslöst. Berätta för dom hur glad och tacksam du är för att du har fått en liten bit av deras hjärtan att bära i ditt.

 

Fira ALLA hjärtans dag. Fira alla hjärtan du får äran att ha nära, som är nära ditt. Fira ditt eget. Och var inte ledsen. Någon kommer snart göra allt för att få vara din denna dag och alla andra dagar, jag lovar.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM MICHAELA

Michaela Hamilton är krönikör i CHIC och jobbar med PR på mediebyrån Perfect Day samtidigt som hon skriver sin första roman. I hennes blogg kan du läsa korta tankar, långa texter och ta del av hennes förkärlek till bakning, fest och resor. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://michaela.chic.se/1941-2/